Thaimassage Korsberga

Här i småländska Korsberga, vill man gärna att en thailändsmassagestudio öppnas så att man kan få massage. Som det ser ut nu måste man åka långt för att hitta en massagestudio som erbjuder de traditionella terapiformerna som man finner i Thailand. En etablering på orten är därför mycket intressant. Att erbjuda ett spa med massageterapi på den här orten skulle innebära en hel del och förmodlgien skulle affärerna blomstra.

Thailänds massage är perfekt om du behöver hjälp med att ordna skadade muskler, eller trötta/ömma muskler. Du kansk ehar ett tungt kroppsarbete, eller bara sitter vid ett skrivbord hela dagarna. Oavsett vilket så mår kroppen mycket bra av en rejält grundlig thailändsk massage. Den ger väldigt mycket och thaimassage i Korsberga är absolut intressant. Vi ser görna att en eller flera thailändare flyttar hit för att öppna en salong. Kundunderlaget är mycket stort då det saknas motsvarande tjänster här. Vi ser därför gärna att en salong och ett spa öppnar så snart som möjligt. I Nödfall får man väl ta sig en massage när man är på semester i Thailand, men det är ju å andra sidan inte så roligt att behöva ta till så pass drastiska åtgärder.

Tios Massage – Thaimassage i Nässjö

Tios Thaimassage i NässjöTios Thaimassage hjälper till att hitta balansen mellan din korpps olika energiflöden. Thailändsk massage är en mycket gammal terapiform där man ser på sjukdom som ett resultat av blockerade energiströmmar i en eller flera av de 72000 olika energilinjer som finns i den mänskliga kroppen. De här energilinjerna motsvaras av meridianlinjerna i den kinesiska akupunkturen. Thaimassagens syfte är att hitta och uppnå balans mellan energiflödena så att du får en chans att må bättre. Samtidigt med massagen genomförs ett flertal stretchningar och tryck på akupressurpunkter för att ytterligare förstärka massagens helande effekt.

Var:
Postgatan 14
571 31 Nässjö

Vassnaa Massage Thaimassage i JÖNKÖPING

Vassnaa Massage Thaimassage i JÖNKÖPINGTraditionell Thailändsk oljemassage och fotmassage.
I BOeryd 11 hittar du Nuengruethai och hennes sköna salong som erbjuder klassisk traditionell Thaimassage i skönt avslappnad miljö.

  • Traditionell Thaimassage
  • Halvkroppsmassage
  • Oljemassage
  • Fotmassage
  • Örtmassage