GoodGift Thaimassage i Märsta

GoodGift Thaimassage i Märsta i Stockholms Län på GoodGift Thaimassage får du skön massage av riktiga proffs, de erbjuder de flesta behandlingar, du hittar några a vde tjänster de erbjuder nedan.
Du hittar GoodGift Thaimassage här:
Valstavägen 30c
195 50 Märsta

Massagebehandlingar

 • Fotmassage – 400,00 kr
 • Oljemassage – 90 min 600,00 kr
 • Ångbastu + Massage – 90 min 700,00 kr
 • Örtmassage – 60 min 500,00 kr
 • Oljemassage – 60 min 400,00 kr
 • Thaimassage Traditionell – 60 min 400,00 kr
 • Pedikyr – 60 min 400,00 kr

Örby Thaimssage i Älvsjö

Örby Thaimassage i ÄlvsjöÖrby Thaimassage i Älvsjö Här på Örby massage får du en varm genomgång av hela kroppen och alla muskler blir ordentligt knådade så att du efteråt är skönt avslappnad. vi erbjuder traditionell massage, thaimassage, oljemassage och stenterapi, kom och besök oss idag för en skön stund på massagebänken.

Lång erfarenhet av traditionell Thaimassage

Vår långa erfarenhet av att ge messageterapi till våra kunder gör att du kan känna dig trygg med att vi enbart ger dig den bästa massagen som du kan få, vi är måna om att alla våra kudner är på gott humör när de har fått massage på vår vackra salong. Därför ser vi det som vitkgit att oavsett om det är oljemassage eller helkroppsmassage det handlar om att vi ger dig den bästa möjliga omsorgen som du kan få. Vi är vana vid att massera olika tper av problem och om du känenr dig trött i musklerna eller i ryggen så kan vi hjälpa dig.

Du hittar oss här:
Gamla Huddingevägen 424b
125 42 Älvsjö

Blomman Thaimassage Jordbro& Handen

Blommans thaimassage i JordbroBlommans thaimassage i Jrodbro är den perfekta platsen för avkoppling från jäktet i storstan. På plats i Jordbro hittar du blomman som erbjude rtraditionell terapi för trötta och ömmande muskler och leder.

Blomman håller till på Idunvägen 11 i Handen.
De erbjuder Oljemassage, Fotmassage samt traditionell helkroppsmassage enligt thailändsk tradition.

Liahs Thaimassage i Tumba

Liahs Thai Massage i TumbaHär hos Liah´s thaimassage i Tumba erbjuds alla behandlingar. De kör hela skalan från fotmassage till helkropps oljemassage. Så boka in dig på en tid redan nu så att du inte missar en riktigt härlig genomarbetning av dina trötta muskler. EN traditionell thaimassge kan ta sin tid så det gäller ju att du har en timme på dig (i alla fall) så att du inte behöver känna att du måste ha bråttom. Det är ju skönt att ligga ner och bara bli omhändertagen av massösernas kunniga hönder som knådar varenda millimeter av din kropp och dina muskler.

Var:
Kyrkvärdsvägen 27
Segersjö, Tumba
Tel 076-576 75 69

Ring nu för att boka tid!

Samruai Thai Massage – Thaimassage på Kungsholmen

Thaimassage i Stockholm på KungsholmenVår thai massage salong på Kungsholmen ligger belägen inom gångavstånd från T-Centralen. Adressen är Kungsholmsgatan 10, 112 27 Kungsholmen i Stockholm. Du kan nå oss på telefonnumret 08-654 72 20. Våra öppettider är mellan klockan 10.00 – 20.00 alla dagar, men på vissa speciella helgdagar är det stängt.

Besök gärna vår skönhetssalong på Kungsgatan 72, 111 22 Norrmalm i Stockholm City. Vill ni ringa för tidsbokning eller har andra frågor är telefonnumret 08-21 44 20.

 • Traditionell Thaimassage
 • Halvkroppsmassage
 • Oljemassage
 • Fotmassage
 • Örtmassage